»

Toti tehnicienii de service autorizati trebuie sa prezinte clientilor legitimatia vizata de catre Ministerul Finantelor

Important pentru toti posesorii de case de marcat DATECS
Toti tehnicienii de service autorizati trebuie sa prezinte clientilor legitimatia vizata de catre Ministerul FinantelorConform ORDONANTEI DE URGENTA nr. 28 din 25 martie 1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale Republicata si modificata de OG 47/2007, toti utilizatorii de case de marcat trebuie sa detina un contract de service in vigoare. Interventiile tehnice la casele de marcat se fac de catre personalul distributorilor caselor de marcat autorizati de catre Ministerul Finantelor. In acest sens fiecare tehnician acreditat are o legitimatie standard vizata de catre Ministerul Finantelor.

Este obligatoriu ca la orice interventie tehnica legata de casa de marcat tehnicianul de service sa prezinte legitimatia vizata de catre Ministerul Finantelor. In cazul in care aceasta persoana nu are aceasta legitimatie ea nu poate sa opereze nici un fel de modificari asupra case de marcat.

TOTI POSESORII DE CASE DE MARCAT DATECS COMERCIALIZATE DE DANUBIUS EXIM TREBUIE SA LEGITIMEZE TEHNICIANUL DE SERVICE PENTRU A FI SIGURI CA NU SUNT VICTIMA UNEI INSELATORII.

In cazul in care nu sunteti siguri sunati la firma cu care aveti incheiat contractul de service si confirmati identitatea tehnicianului de service.

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.