Solutii pentru transport

Solutii pentru transport - Danubius Exim

In tren, de astazi, nasul sta pe tusa!

Solutii inteligente si moderne pentru colectarea si urmarirea banilor din incasarea biletelor

Aducem pentru prima oara in Romania o solutie inteligenta si moderna ce vine in intampinare necesitatilor furnizorilor de transport public. Designul modern al iPhone-ului si al iPad-ului se impleteste cu functionalitea oferita de Linea Pro si imprimanta FMP-350 pentru o solutie completa de incasare a banilor in miscare.

Va oferim o calatorie linistita spre maximizarea profiturilor.

 • Mai multi bani pentru compania dumneavoastra
  Acum controlorii pot incasa direct banii in mijlocul de transport. Fie ca este autobuz, maxitaxi sau tren, cu Linea Pro poti incasa banii direct in mijlocul de transport. Linea Pro citeste carduri magnetice, iar imprimanta fiscala FMP 10 elibereaza pe loc biletul.

 • Un control mai bun al veniturilor
  Nimeni nu mai calatoreste cu nasul! Toata lumea poate plati biletul direct in mijlocul de transport. Acest lucru va ofera libertatea de a va concentra pe lucrurile care conteaza in dezvoltarea companiei.

 • Eficienta si incredere
  Va oferim un sistem modern si flexibil de plata a biletelor, ceea ce face din incasarea banilor o procedura simpla si fara surprize, atat pentru companie, cat si pentru client. Un client fericit este un client castigat!

 • Libertate si accesibilitate
  Clientii dumneavoastra nu mai trebuie sa fie stresati ca nu au de unde cumpara bilete, acum se pot urca oricand in mijlocul de transport in comun. Calatoritul nu a fost nicicand mai usor.


MAI MULTE DETALII

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.