Solutii pentru ticketing

Solutii pentru ticketing

Acces rapid si fara probleme la concerte sau evenimente

Ofera-le spectatorilor o experienta de neiutat. Fie ca este un concert cu 200.000 de participanti sau un eveniment corporate, accesul se face rapid si controlat.

Si cele mai civilizate persoane urasc statul la coada

Linea Pro este solutia unica pentru organizarea unui acces rapid si controlat la evenimente, indiferent de locatia si marimea acestora. Nimeni nu mai trebuie sa stea la coada, indiferent daca este vorba de un concert de muzica clasica sau un eveniment sportiv.

Statul la coada este un obicei al secolului trecut

In acest secol, folosind iPhone-ul, ai acum posibilitatea sa validezi bilete, bratari sau ecusoane nominale cu coduri de bare. Poti folosi iPhone-ul drept un instrument puternic in organizarea si gestionarea evenimentelor.

Reduci pierderile legate de gestionarea ineficienta a gradului de ocupare

Daca anterior nu ai vandut toate biletele, acum poti face incasari direct la locatia evenimentului. Vinde toate bilete! Cititorul de carduri magnetice anexat iPhone-ului iti ofera posibilitatea sa vinzi bilete direct la intrare. Suplimentar, ai in permanenta acces la gradul de ocupare al salii sau stadionului.

Scurteaza timpul de asteptare!

Acum ai la dispozitie un instrument inteligent ce iti permite sa validezi biletele dintr-o miscare! Linea Pro anexat iPhone-ului citeste in cateva secunde codurile de bare.

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2020. Toate drepturile rezervate.