»

O companie aeriana implementeaza plata produselor prin ApplePay

Compania aeriana JetBlue Airways este prima companie ce implementeaza plata produselor disponibile la bord prin intermediul ApplePay. Astfel, clientii JetBlue pot cumpara produse sau pot achita mesele si bauturile consumate utilizand chiar telefonul, prin intermediul tehnologiei NFC.

 

Insotitorii de bord ai liniei aeriene sunt dotati cu echipamente de tip iPad mini, ce au o husa speciala cu NFC, care permite realizarea platilor prin ApplePay, dar si tranzactii cu cardul bancar.

 

Puteti urmari in clipul de mai jos cat de simpla si rapida este o astfel de tranzactie:

 

 

Danubius Exim ofera in Romania o solutie similara companiilor care doresc sa implementeze o astfel de solutie revolutionara de retail. Folosind un iPad sau un iPhone impreuna cu unul dintre echipamentele Infinea Tab sau Linea Pro, comerciantul poate procesa plati oriunde in magazin, fara a mai fi restrictionat la traditionalele cozi ce se formeaza uneori asteptand la casele de marcat. Plata se realizeaza prin intermediul cardurilor bancare, cele 2 echipamente fiind dotate cu scanner de coduri de bare si cititor de carduri magnetice.

 

Bonul fiscal poate fi eliberat pe loc folosind  imprimanta fiscala FMP-10, unica imprimanta fiscala autorizata din Romania! FMP-10 se comercializeaza impreuna cu aplicatia Fiscal Print, cu ajutorul careia comerciantii beneficiaza de avantajele vanzarii de pe telefoane si tablete, facilitand de asemenea tiparirea bonurilor pe o imprimanta Bluetooth de dimensiuni miniaturizate.

 

Prin utilizarea unor solutii precum Linea Pro sau Infinea Pro, comerciantii in cautare de idei inovative pot castiga un avantaj competitiv fata de concurenta, oferind clientilor o experienta unica bazata pe o tehnologie care este acum disponibila si in Romania.

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.