»

Model de notificare organ fiscal privind constituirea registrului de bani personali

In articolul precedent v-am informat in privinta obligativitatii constituirii unui registru de bani personali, in cazul operatorilor economici care sunt obligati sa utilizeze case de marcat fiscal in activitatea desfasurata.

De asemenea, pana la data 7 mai este necesar sa depuneti o notificare catre organul fiscal competent privind constituirea registrului de bani personali.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs., Danubius Exim a conceput un model de notificare catre organele fiscale, pe care il gasiti atasat la acest articol, acesta putand fi descarcat si completat de catre dvs.

Tototdata, va informam ca incepand cu data 8 mai 2015, veti putea achizitiona de la sediul Danubius Exim registrul de bani personali, cu urmatoarele caracteristici:

  • format A4
  • 96 pagini, numerotate

Va rugam sa ne contactati prin email sau la unul dintre numerele de telefon disponibile in pagina de Contact, pentru a afla mai multe informatii in privinta disponibilitatii acestui produs.

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2019. Toate drepturile rezervate.