Masina de numarat si verificat bancnote DP988

Masina de numarat si verificat bancnote DP988Masina de numarat bani DP988
PRODUCATOR
SalisTerra

DP988 este un aparat multifunctional, fiind combinatia perfecta dintre o masina de numarat bancnote si un detector automat cu 8 valute. 

Echipamentul foloseste o gama avansata de senzori, ce ofera siguranta unei verificari automate, complete si de precizie. Simultan cu acest proces se realizeaza si numararea si verificarea bancnotelor, cu ajutorul sistemului automat de tragere a bancnotelor. 

In acelasi timp cu verificarea bancnotelor, aparatul efectueaza si o numarare cantitativa si valorica, iar la final ofera rezultatul pentru valoarea si cantitatea numarata, precum si un raport detaliat pentru fiecare cupiura. Acest raport este afisat pe ecranul LCD. 

Modelul DP988 ofera si posibilitatea de a numara bancnotele in modul mixt, adica are abilitatea de a numara concomitent diferite cupiuri ex: 5 euro + 10 euro + 50 euro etc. Folosind modul COUNT echipamentul poate numara orice valuta fara detectie suplimentara.

Masina de numarat si detectat bancnote DP988 este usor de intretinut si curatat, utilizatorul avand acces la tot traseul bancnotei pentru o curatare facila a zonei de senzori!

Optional, la modelul DP988  se poate atasat un display extern pentru client dar si o imprimanta.

SPECIFICATII TEHNICE

Viteza de numarare: 250  bancnote pe minut (modul verificare)

5 valute acceptate: RON/EURO/USD/GBP/CHF/TRY/JPY/AUD + MODUL COUNT (in care se poate numara orice valuta fara efectuarea detectiei)

Capacitate detectie: UV/MG/IR/Imagine/fir de siguranta/Spectrum ink/grosime + calitate hartie        

Avertizare sonoroa: DA

Display numarare:     Ecran grafic LCD

Adaptare: Pana la 8 valute  cu autentificare si numare cantitativa & valorica + Modul Count (numara orice valuta)

Dimensiuni: 170(L)×157(W)×152(H)mm

Greutate neta: 1.6 kg

Consum maxim de energie: <20W

Alimentare electrica: AC 100~240V 50/60Hz sau DC 12V/1A (baterie)

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2018. Toate drepturile rezervate.