»

Loteria bonurilor fiscale: rezultatul extragerii din 20 noiembrie 2016

Duminica, 20 noiembrie 2016, a avut loc extragere aferenta lunii octombrie in cadrul loteriei bonurilor fiscal. La aceasta extragere au participat toate bonurile fiscale emise in perioada 1 – 31 octombrie 2016.

REZULTATE EXTRAGERE 20 NOIEMBRIE 2016:

Luna castigatoare: octombrie

Ziua castigatoare: 21

Valoarea castigatoare: 168

 Asadar, sunt castigatoare bonurile fiscale emise in data de 21 octombrie, care au o valoare de 168 lei.

 Trebuie sa verificati doar valoarea fixa in lei inscrisa pe bon, fara a lua in calcul si zecimalele. Exemplu: un bon de 168,5 lei emis in data de 21 octombrie, va fi considerat valid.

Persoanele care detin un bon fiscal valid au la dispozitie 30 zile pentru a-l depune la orice sediu ANAF.

Fondul de premiere va ramane de 1 milion de lei si va fi impartit la maxim 100 de castigatori. In cazul in care vor fi depuse mai multe de 100 de bonuri fiscale valide, atunci va fi organizata o noua extragere pe baza bonurilor depuse, ramanand astfel un numar de 100 de castigatori.

Atentie! Un bon fiscal este considerat valid ca si castigator doar daca are inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu o casa de marcat fiscalizata (exemplu: logotipul si seria fiscala a casei de marcat, data si ora emiterii bonului, precum si numarul de ordine al acestuia). -

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2018. Toate drepturile rezervate.