»

Loteria bonurilor fiscale: rezultatele extragerii din 13 aprilie

In data de 13 aprilie 2015, a avut loc prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, la care au participat toate bonurile emise in perioada 2 februarie - 28 martie 2015, cu valoarea totala a unui bon intre 1 leu si 999 lei inclusiv, cuprinzand TVA.

Rezultatul extragerii este urmatorul:
ziua castigatoare: 7 februarie
valoarea castigatoare: 6 lei

Trebuie sa verificati doar valoarea fixa in lei inscrisa pe bon, fara a lua in calcul si zecimalele. Exemplu: un bon de 6,5 lei emis in data de 7 februarie, va fi considerat castigator.

Premiul total de la loteria bonurilor fiscale este de 1 milion de lei si se va imparti in mod egal intre toti castigatorii care detin un bon fiscal emis in data de 7 februarie, cu valoare de 6 lei si care il depun in original la orice administratie fiscala ANAF pana in data de 13 mai inclusiv.

De asemenea, impreuna cu bonul trebuie depusa si o cerere, al carei formular il puteti gasi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Atentie! Un bon fiscal este considerat valid ca si castigator doar daca are inscrise elementele obligatorii care arata că a fost emis cu o casa de marcat fiscalizata (exemplu: logotipul si seria fiscala a casei de marcat, data si ora emiterii bonului, precum si numarul de ordine al acestuia).

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2019. Toate drepturile rezervate.