»

Licenta pentru driverele (programele/softurile) oferite de Datecs

In cazul in care sunteti client final, va trebui sa ne trimiteti un e-mail pe adresa suport1@danubius-exim.ro sau un fax, la numarul +40-21-224.22.28 specificand in cererea dvs urmatoarele informatii: datele firmei (necesare la intocmirea facturii proforme), tipul de licenta solicitat (DatPrint/WinPrint, FPrint 3.0, FPrint 2.0, SellText, DatPlu, DatPlu Service, ECR Online, DosInfoChange etc, Scales Loading etc) si seria fiscala a casei dvs de marcat.

Atentie!

NU confundati seria fiscala cu seria casei de marcat!

Seria fiscala este codul indicat in actele eliberate de A.N.A.F. ca "numar de ordine" sau mentionat la sfarsitul bonului generat de casa de marcat, incepand cu abrevierea judetului din care faceti parte (pentru Bucuresti, abrevierea este MB - municipiul Bucuresti) si continuand cu un sir de 10 cifre. Aceasta serie este unica la nivel regional. Seria casei este un numar unic de inregistrare al casei de marcat, dar nu se utilizeaza in cazul generarii cheilor de licenta.

Imediat ce dvs veti achita factura pe care o veti primi in urma comenzii realizate, trebuie sa ne trimiteti dovada de plata a acesteia, pe mailul/faxul precizate anterior.In momentul in care suma aferenta facturii va fi virata in contul Danubius-Exim, dvs veti intra in posesia codului de licenta solicitat.

In cazul in care sunteti din Bucuresti, va invitam la sediul firmei, str. Vasile Gherghel nr. 12, Sector 1, unde puteti primi codul pe loc, dupa achitarea facturii.

In cazul in care sunteti distribuitor, va trebui sa ne trimiteti un mail pe adresa suport1@danubius-exim.ro sau un fax, la numarul +40-21-224.22.28 specificand in cererea dvs urmatoarele informatii: numele firmei, tipul de licenta solicitat (DatPrint/WinPrint, FPrint 3.0, FPrint 2.0, SellText, DatPlu, DatPlu Service, ECR Online, DosInfoChange etc, Scales Loading etc) si seria fiscala a casei de marcat pentru care necesitati codul respectiv licenta.

Veti primi imediat codul de licenta solicitat.

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2019. Toate drepturile rezervate.