»

Licenta pentru driverele (programele/softurile) oferite de Datecs

In cazul in care esti un client final, te rugam sa ne trimiti un e-mail pe adresa suport.datecs@danubius-exim.ro specificand in cerere urmatoarele informatii: datele firmei (necesare la intocmirea facturii proforme), tipul de licenta solicitat (Fiscalwire, FiscalNet, STORE+) si seria fiscala a casei de marcat.

Atentie!

NU confunda seria fiscala cu seria casei de marcat!

Seria fiscala este codul indicat in actele eliberate de A.N.A.F. ca "numar de ordine" sau mentionat la sfarsitul bonului generat de casa de marcat, incepand cu abrevierea judetului in care activezi (pentru Bucuresti, abrevierea este MB - municipiul Bucuresti) si continuand cu un sir de 10 cifre. Aceasta serie este unica la nivel regional. Seria casei este un numar unic de inregistrare al casei de marcat, dar nu se utilizeaza in cazul generarii cheilor de licenta.

Imediat ce vei achita factura pe care o vei primi in urma comenzii realizate, trebuie sa ne trimiti dovada de plata a acesteia, pe mailul/faxul precizate anterior. In momentul in care suma aferenta facturii va fi virata in contul Danubius-Exim, vei intra in posesia codului de licenta solicitat.

In cazul in care esti distribuitor, te rugam sa ne trimiti un mail pe adresa suport.datecs@danubius-exim.ro specificand urmatoarele informatii: numele firmei, tipul de licenta solicitat (Fiscalwire, FiscalNet, STORE+) si seria fiscala a casei de marcat pentru care codul respectiv necesita licenta.

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.