»

Inovatie in retail! Danubius Exim lanseaza UNICA imprimanta fiscala mobila din Romania – DATECS FMP-10

Danubius Exim are placerea a va informa asupra lansarii unei solutii unice pe piata din Romania: imprimanta fiscala mobila Datecs FMP-10.


Imprimanta fiscala mobila FMP-10 este unica din toate punctele de vedere, atat prin felul de comunicatie, cat si datorita faptului ca a fost adaptata pentru a corespunde cerintelor legislative din Romania, prin  adaugarea unui afisaj client. FMP-10 este dotata cu Bluetooth si ofera utilizatorului libertatea de a alege dintr-o multime de echipamente complementare in functie de buget si necesitati, deoarece imprimanta poate functiona cu toate sistemele de operare mobile: iOS, Android si Windows CE. In momentul de fata, imprimanta FMP-10 este avizata cu aplicatia Fiscal Print, ce poate fi descarcata din App Store pentru dispozitive cu iOS, urmand ca in curand sa fie disponibila si in Google Play pentru echipamente cu Android.

DATECS FMP-10 poate emite atat bonuri fiscale, cat si nefiscale ( ex. chitante bancare) si poate fi utilizata intr-un numar mare de activitati precum vanzarile door-to-door, unitati alimentare mici si medii, servicii de curierat rapid, servicii de parcare, bilete la concerte, dar si vanzari in cadrul unui magazin mare pentru spargerea cozilor la casierii.

“Ne bucuram ca efortul depus de echipele Danubius Exim, Datecs dar si al partenerilor locali s-a concretizat in lansarea unui produs unic pe piata din Romania, astfel incat ne putem mandri cu faptul ca vom oferi clientilor DATECS in Romania avantajul de a fi primii ce au acces la o astfel de solutie inovatoare la noi in tara. De asemenea, impreuna cu imprimanta FMP10 am lansat si site-ul dedicat pentru solutii mobile, unde puteti vedea aplicabilitatea tuturor solutiilor DATECS in domeniul mobilitatii”, a declarat domnul Velin Ganev, director adjunct

La 20 de ani de la infiintarea Danubius Exim, compania in continuare “Gandeste spre viitor” si abordeaza noi directii de dezvoltare, propunand solutii complete si inovatoare care sa corespunda nevoilor actuale de pe piata de retail.


In cazul in care doriti informatii suplimentare despre imprimanta FMP10, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@danubius-exim.ro sau la numerele de telefon 021-224 55 24 / 021-224 55 25 – Velin Ganev sau Emilian Lungu.
datecs-FMP10

 

Despre Danubius Exim:

Compania a fost infiintata in anul 1994, si este des identificata ca DATECS in Romania. Danubius Exim este reprezentant al firmei Datecs inca din 1996 si al firmei Ingenico din 2007. In prezent compania opereaza la nivel national in domeniul echipamentelor fiscale, fiind si cel mai mare furnizor din Romania pentru echipamente de plati – POS bancar, echipamente periferice si echipamente unattended.
 

Despre DATECS:

Compania DATECS a fost infiintata in anul 1990 de un grup de cercetatori din cadrul Academiei de Stiinte din Bulgaria. In prezent este cel mai mare furnizor de echipamente fiscale din Europa, produsele sale fiind vandute in peste 80 tari din lume, numarand printre clientii sai companii de renume precum Apple, WallMart, Lowe etc.
Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.