Gestio Inventory

Gestio InventoryGestio InventoryGestio InventoryGestio InventoryGestio InventoryGestio Inventory

Aplicatia Gestio Inventory software este o aplicatie de tip add-on pentru platforma iOS, ce permite inventarierea produselor utilizand tehnologia codurilor de bare.

 Aplicatia functioneaza cu un dispozitiv iPhone/iPad/iPod caruia i se ataseaza un accesoriu extern pentru scanare coduri de bare. In acest moment sunt folosite scannerele furnizate de DATECS din seria Linea Pro si Infinea TAB.

 Produsele trebuie sa fie etichetate prin sistemul de coduri de bare si apoi scanate cu ajutorul terminalelor mobile pe care este instalata aplicatia, operatiune formata dintr-un dispozitiv de scanare si un telefon Apple® iPhone®, tableta Apple® iPad® sau un dispozitiv media Apple iPod®.

 Aplicatia se gaseste in magazinul online dedicat iTunes si se poate descarca gratuit de toti utilizatorii echipamentelor Infinea TAB si Linea Pro.

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2020. Toate drepturile rezervate.