eGoli

eGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retail

Tocmai te-ai lansat in afaceri si ai nevoie de o casa de marcat? Businessul tau functioneaza de o buna perioada de timp dar ai nevoie de un registru mobil cu situatia afacerii tale? Indiferent de amploarea business-ului, timpul nu este prietenul omului de afaceri, al omului increprinzator, care trebuie sa ia cele mai bune decizii in cel mai scurt timp.

eGoli este un instrument portabil si usor de folosit, care te conecteaza oricand, la orice ora cu situatia economica a afacerii tale. eGoli este capabil sa iti ofere rapoarte in timp real despre situatia vanzarilor, incasarilor si a stocurilor de produse, oriunde te-ai afla. Cu eGoli iti gestionezi afacerea in cateva minute, astfel incat sa acorzi timp celor care conteaza cu adevarat!

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2020. Toate drepturile rezervate.