eGoli

eGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retaileGoli - aplicatie mobila pt retail

Tocmai te-ai lansat in afaceri si ai nevoie de o casa de marcat? Businessul tau functioneaza de o buna perioada de timp dar ai nevoie de un registru mobil cu situatia afacerii tale? Indiferent de amploarea business-ului, timpul nu este prietenul omului de afaceri, al omului increprinzator, care trebuie sa ia cele mai bune decizii in cel mai scurt timp.

eGoli este un instrument portabil si usor de folosit, care te conecteaza oricand, la orice ora cu situatia economica a afacerii tale. eGoli este capabil sa iti ofere rapoarte in timp real despre situatia vanzarilor, incasarilor si a stocurilor de produse, oriunde te-ai afla. Cu eGoli iti gestionezi afacerea in cateva minute, astfel incat sa acorzi timp celor care conteaza cu adevarat!

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.