»

Gandeste spre viitor alaturi de Danubius Exim!

Istoric

1994 - 1996: Infiintarea companiei. Vanzare case de marcat Elite (Daisy Bulgaria) printr-un singur distribuitor. Semnare contract cu DATECS Ltd din Bulgaria pentru distributie si service case de marcat si echipamente electronice. Renuntare la colaborarea cu Elite (Daisy Bulgaria).

1999: Obtinerea Avizului Tehnic nr.1 pentru casa de marcat fiscala DATECS MP500TR ca urmare a intrarii in vigoare a OUG28/1999. Inceputul construirii retelei de distributie de case de marcat - 18 firme. Avizarea primului model de casa de marcat portabila in Romania! – Datecs MP5000

2006: Semnarea contractului cu Ingenico SA Franta pentru distributie si service echipamente POS bancare. Obtinerea certificarii ISO9001 de la LLOYD Register. Atingerea unui numar de 300 distribuitori in Romania

2010: Danubius Exim devine marca inregistrata. Atingerea unui plafon de vanzari de 30.000 POS bancare Ingenico

2011: Obtinerea certificarii ISO 27001

2013: Avizarea primelor case de marcat DATECS dotate cu Bluetooth ce permit legarea directa la dispozitive cu sisteme de operare iOS, Android sau Windows CE.

2014: Avizarea primei imprimante fiscale portabile in Romania Datecs FMP10. Danubius Exim sarbatoreste 20 de ani de la infiintare!

2015: Membru fondator ADAMEF - Asociatia Distribuitorilor de Aparate de Marcat Electronice Fiscale.

2016: Semnare contract de distributie cu firma Fujitsu

2017: In aprilie 2017 compania a obtinut certificarea PCI DSS Level 1

2018: Primele avize tehnice pentru 7 modele de echipamente fiscale conform noilor cerinte. Autorizatia nr.1,2,3,4,5,6,7 emisa de MFP 

Servicii

Servicii directe catre comercianti la nivel national:

 • Interventii la sediile comerciantilor - fiscalizari, reparatii, completare acte, instruire etc
 • Servicii de Urgenta pentru case de marcat si POS-uri bancare - interventii, reparatii etc.
 • Servicii diversificate in functie de cerintele clientilor
 • Call center 24/7 cu linii de telefon dedicate
 • Acces la aplicatia CRM pentru comerciantii care au semnat contract de service.

Servicii directe catre institutiile bancare:

 • On site - instalari, relocari, inchideri POS la comercianti
 • Call Center dedicat pentru comerciantii bancii
 • Instruire
 • Inspectie la locatia comerciantului transmisa ulterior bancii solicitante

Viziune, misiune si valori

Misiunea companiei: Satisfactia clientilor si orientarea spre inovatie

Danubius Exim si-a diversificat de-a lungul timpului gama de produse furnizate clientilor de la echipamente simple precum casele de marcat si imprimantele fiscale, la echipamente complexe, aferente operatiunilor de plati, ce pot satisface chiar si cele mai elevate necesitati de securitate si precizie. S-a infiintat Call Center profesional cu scopul de a satisface cerintele clientilor si pentru a rezolva prompt problemele semnalate. Vom continua sa adaptam serviciile noastre la standardele internationale.

Viziunea companiei: mentinerea pozitiei de lider pe piata echipamentelor fiscale si de jucator principal pe piata serviciilor de mentenanta echipamente bancare din Romania

Danubius Exim isi propune sa furnizeze in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activeaza si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul serviciilor de mentenanta a echipamentelor de plati. 

Valorile companiei: flexibilitate, spirit inovativ, stabilitate, performanta, rigurozitate

 • Flexibilitate: suntem deschisi la nou, dar actionam riguros;
 • Spirit inovativ:  oferim clientilor nostri echipamente de ultima generatie;
 • Stabilitate: chiar si in perioada de instabilitate economica, Danubius Exim reprezinta garantia calitatii in domeniul vanzarii echipamentelor fiscale, bancare de tip POS si a serviciilor de mentenanta;
 • Performanta: suntem implicati in toate angajamentele si proiectele noastre, dorim sa ne depasim limitele, ne sustinem si asumam convingerile si incurajam clientii sa-si valorifice la maxim potentialul;
 • Rigurozitate: practicam managementul atat la nivel corporativ, cat si la nivel de proiecte si raspundem prompt in cadrul unui mediu exigent si plin de provocari.

Danubius Exim este marca inregistrata conform Legii nr/ 84/1998, inca din anul 2006 pentru clasele de produse/ servicii inscrise in fila din Registrul Marcilor.

Marca inregistrata si certificari

Certificari de calitate si securitate obtinute de companie:

Danubius Exim a obtinut certificare Lloyd’s Register pentru Managementul Calitatii, in conformitate cu standardul ISO 9001:2008 si certificare pentru Managementul Securitatii, in conformitate cu standardul ISO/IEC 27001:2013. In aprilie 2017 Danubius Exim a obtinut si certificatul PCI DSS Level 1 pentru Service Provider.

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2019. Toate drepturile rezervate.