»

Datecs primeste recunoasterea TRUE LEADER pentru anul 2015 in Bulgaria

Pentru a-l treilea an consecutiv, compania Datecs a fost recunoscuta ca TRUE LEADER de catre ICAB Bulgaria, aflandu-se astfel printre companiile de top din aceasta tara, clasificarea bazandu-se pe criterii obiective si masurabile, precum: profil de risc scazut, dezvoltare dinamica, stabilitate, scor de credit favorabil.

La ceremonie au participat peste 200 de reprezentanti ai companiilor din Bulgaria, precum si presedintii camerelor de comert si membri ai altor organizatii guvernamentale.

 

Danubius Exim este reprezentant Datecs in Romania inca din anul 1996 si comercializeaza o gama larga de echipamente fiscale si non-fiscale care acopera nevoile comerciantilor in procesul de vanzare.

 

Impreuna cu Datecs, obiectivul nostru este sa aducem constant echipamente competitive pe piata din Romania, incluzand in portofoliu si solutiile de mobilitate pentru companii, prin imprimantele mobile fiscale si non-fiscale, dar si prin oferta de cititoare de coduri de bare din gama Linea-Pro sau Infinea Tab.

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.