»

Datecs prezent la targul CeBIT de la Hanovra

10 – 14 Martie 2014, Germania

Ca in fiecare an, Datecs Bulgaria a fost prezenta la targul international de IT&C de la Hanovra.

 “CeBIT este o placere imensa” a declarat Prim Ministrul britanic – David Cameron la ceremonia de deschidere la care a participat si Cancelarul german Angela Merkel.

 

Au fost prezenti integratori hardware si software importanti, companii Telecom, dezvoltatori de aplicatii si solutii enterprise, cum ar fi SAP, Microsoft, T Mobile, ELO, Kaspersky, Huawei, Samsung, IBM.

 

Cuvantul de ordine la CeBIT 2014 a fost “Datability”, in stransa legatura cu “Big Data”. S-a vorbit despre abilitatea pe care o au companiile in administrarea volumelor mari de date, intr-un mod responsabil si sustenabil. Expozantii au prezentat solutii, servicii si produse pentru toate industriile, inclusiv pentru sectoarele de sanatate, transport sau energie.

 

Au fost prezente solutii cloud, de management al resurselor mobile, de eCommerce, ERP sau CRM, de management al clientilor, virtualizare, IT service management, scanare si management al documentelor, solutii de securitate si multe altele.

 

Datecs Bulgaria a prezentat solutiile mobile inovative pentru industrii precum sanatate, logistica, transport, retail si produse cu aplicabilitate larga in comert, dar si alte ramuri ale economiei.

 

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2021. Toate drepturile rezervate.