Datecs FiscalWire

Datecs FiscalWire

FiscalWire este un driver de comunicatie pentru casele de marcat noi Datecs (driverul nu poate fi utilizat si impreuna cu imprimantele), care ajuta programele de vanzare externe sa transmita comenzi in regim de conectare la calculator. Acesta functioneaza uniform pe toate sistemele de operare, fara sa piarda produse, iar situatiile in care se cere interventia operatorului (lipsa hartie, depasire 24h) sunt tratate direct in driver. Acest driver functioneaza folosind vechea metoda de fisiere txt.

FiscalWire este disponibil in doua variante:

  • FiscalWire Basic
  • FiscalWire Professional

Pentru a testa integrarea FiscalWire cu aplicatia dumneavoastra de vanzare, aveti la dispozitie o perioada de 30 zile in care puteti utiliza driver-ul fara nici un cost. Pentru a continua cu utilizarea acestui driver si dupa perioada de gratuitate va trebui sa achizitionati o licenta valabila exclusiv pentru o casa identificata prin seria de fabricatie (“Identificator hardware”) si codul dumneavoastra fiscal (“CIF/CUI/CNP beneficiar”) Licenta achizitionata este nelimitata in timp si beneficiaza de o garantie de 12 luni. Licentierea se face in mod automat, dupa achitarea acesteia, nefiind necesara reinstalarea driver-ului.

Pe langa avantajul incontestabil de a integra noile case de marcat fiscale Datecs fara modificarea aplicatiei dumneavoastra de vanzare, FiscalWire contine  noi facilitati: tiparirea codului fiscal direct din driver si inregistrarea operatiunii de eliberare avans numerar (cash-back) conform Legii 209/2016 cu calcularea automata a comisionului. 

Acest driver a fost produs de firma Dever Soft SRL si este proprietatea acesteia. Toate drepturile si obligatiile sunt rezervate de firma Dever Soft SRL. 

Pentru a descarca driverul FiscalWire puteti accesa linkurile de mai jos, direct din site-ul dezvoltatorului:

Descarcare FiscalWire pentru Windows

Descarcare FiscalWire pentru Linux

Pentru a putea descarca driverul utilizati linkul dedicat din Datecs.ro.

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.