Datecs FiscalWire

Datecs FiscalWire

FiscalWire este un driver de comunicatie pentru casele de marcat Datecs, in mod imprimanta fiscala.

FiscalWire functioneaza uniform pe toate sistemele de operare, iar situatiile in care se cere interventia operatorului (lipsa hartie, depasire 24h) sunt tratate direct in driver, nefiind necesara tratarea acestor situatii in aplicatia de vanzare.

FiscalWire este disponibil in 2 variante:

  • FiscalWire Free, disponibil gratuit, fara suport si fara garantie, cu limitare de 300 bonuri/zi calendaristica, fara comentarii de final pe bonul fiscal (ex: fara cod fiscal, nume client etc), si nu intoarce numarul de bon fiscal catre aplicatia de vanzare.
  • FiscalWire Basic, disponibil contra cost, garantie 12 luni, fara limitarile versiunii Free, pret achitat o data per serie fiscala. In plus, FiscalWire Basic poate tipari codul fiscal pe bon direct din driver, daca aplicatia de vanzare nu suporta acest lucru. De asemenea, respecta cerintele “legii Cash-Back” (209/2016) : incasare cu cardul si eliberare rapida numerar din casa de marcat, cu calcul automat comision.

Pentru a putea descarca driverul utilizati linkul dedicat din Datecs.ro. 

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2018. Toate drepturile rezervate.