»

Danubius Exim lanseaza aplicatia Gestio Inventory dedicata companiilor din Romania care doresc eficienta si mobilitate in procesul de inventariere

Aplicatia Gestio Inventory software este o aplicatie de tip add-on pentru platforma iOS, ce permite inventarierea produselor utilizand tehnologia codurilor de bare. 
 
Aplicatia functioneaza cu un dispozitiv iPhone/iPad/iPod caruia i se ataseaza un accesoriu extern pentru scanare coduri de bare. In acest moment sunt folosite scannerele furnizate de DATECS din gama Linea Pro si Infinea TAB
 
Produsele trebuie sa fie etichetate prin sistemul de coduri de bare si apoi scanate cu ajutorul terminalelor mobile pe care este instalata aplicatia, operatiune formata dintr-un dispozitiv de scanare si un telefon Apple® iPhone®, tableta Apple® iPad® sau un dispozitiv media Apple iPod®.
 
Aplicatia se gaseste in magazinul online dedicat iTunes si se poate descarca gratuit de toti utilizatorii echipamentelor Infinea TAB si Linea Pro.
 
Avantajele acestei solutii sunt: reducerea costurilor si timpului alocat inventarului, monitorizarea continua a stocurilor si culegerea de informatii exacte in timp util, evitarea greselilor si erorilor ce pot aparea in timpul inventarelor clasice, obiectele sau produsele care nu au coduri de bare sau cele care nu pot fi scanate pot fi introduse manual si mai ales mobilitate in timpul operatiunilor de inventariere.
 
Infinea TAB si Linea Pro sunt cititoare de coduri de bare produse de compania DATECS dedicate dispozitivelor Apple® iPhone®, iPad® si iPod®. Acestea permit citirea direct de pe tableta si telefon a codurilor de bare 1D/2D si comunica cu alte echipamente Datecs prin Bluetooth.
 
Velin Ganev, directorul general adjunct al companiei Danubius Exim a declarat: ,,Compania noastra dezvolta in aceste moment mai multe solutii software dedicate pietei din Romania pentru echipamentele comercializate de catre noi, in special cele produse de catre firma DATECS. In acest fel suntem in continuare alaturi de clientii nostri in efortul lor de a mari gradul de competitivitate si eficienta, respectand promisiunea de a livra cele mai noi si eficiente tehnologii in domeniu”.
 
Informatii detaliate despre echipamentele DATECS Infinea TAB si Linea Pro se gasesc pe site-ul www.danubius-exim.ro alaturi de o gama completa de produse dedicate mobilitatii companiilor precum  imprimantele mobile fiscale si non fiscale.
 
Mai multe informatii despre solutiile mobile comercializate de noi se pot gasi si pe website-ul mbs.danubius-exim.ro.
 
Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.