»

Danubius Exim, importatorul Datecs in Romania, celebreaza 20 de ani de activitate

Anul acesta compania Danubius Exim aniverseaza 20 de ani de activitate, fiind unul dintre principalii importatori de echipamente fiscale din Romania.

 

In anul 1994 compania aducea in Romania primele echipamente fiscale din Bulgaria marca Datecs, reusind de-a lungul timpului sa dezvolte o vasta retea de distribuitori ce acopera intreg teritoriul tarii, oferind o gama completa de servicii pentru firmele aflate in cautare de case de marcat, imprimante fiscale, cititoare de coduri de bare si nu numai.

 

20 de ani mai tarziu, Danubius Exim reuseste sa ofere clientilor solutii integrate pentru retail, curierat, precum si solutii pentru inventariere sau pentru transportul in comun. Prin aducerea pe piata din Romania a echipamentelor Linea Pro si Infinea Tab, ambele marca Datecs, Danubius Exim poate oferi magazinelor un avantaj competitiv in fata celorlati comercianti. Atasate unui iPhone sau iPad si cu ajutorul unei imprimante mobile, angajatii magazinului pot incheia tranzactii cu clientii oriunde in magazin, evitandu-se astfel asteptarea la o coada lunga, plictisitoare la casa de marcat.

 

Danubius Exim isi propune si in continuare sa ramana fidela sloganului “Gandeste spre viitor” si sa aduca constant pe piata ultimele inovatii in domeniu. “De-a lungul celor 20 de ani am reusit sa venim mereu in intampinarea nevoilor clientilor si sa castigam increderea partenerilor si distribuitorilor si asta intentionam sa facem si pe viitor. Astazi Danubius Exim este mai mult decat un simplu furnizor de echipamente fiscale, compania fiind capabila sa ofere solutii pentru orice tip de client, fie ca este vorba de un magazin mic, un hypermarket sau chiar o farmacie.”

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.