»

Case de marcat

calitate, performanta, inovatie.

Diverse modele de case de marcat pot fi integrate oricarui tip de afacere. Va punem la dispozitie solutii moderne si complete pentru magazine alimentare si nealimentare, HoReCa, case schimb valutar, firme distributie, logistica si depozite cu vanzare prin agenti sau catre distribuitori, dar si pentru spitale, policlinici, farmacii si institutii publice, regii autonome si ONG-uri.

Cele mai populare modele de case de marcat produse de compania Datecs sunt MP55B, DP05 si DP25 BT. 

Tipurile noi de case de marcat dotate cu Bluetooth din fabrica sunt urmatoarele modele: DP05, DP25 BT si DP45 BT. Aceste echipamente au ca dotare suplimentara posibilitatea de a fi conectate prin Bluetooth la PC, iPhone, iPod, iPad mini si la dispozitive cu sistem de operare Android. 

Pentru informatii privind  pasii si documentele necesare dupa achizitonarea casei de marcat pentru Bucuresti/Ilfov va rugam sa consultati articolul dedicat.

Furnizam in permanenta servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activam si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat si alte echipamente fiscale, precum si in domeniul comercializarii de echipamente de plati.
© Copyright Danubius-Exim 2018. Toate drepturile rezervate.