»

22.000 de insotitori de zbor ai companiei United Airlines folosesc solutia de mobilitate Infinea Tab M pentru iPhone 6 Plus de la DATECS

Compania United Airlines a decis sa aleaga pentru activitatea comerciala de la bordul aeronavelor sale cea mai fiabila si eficienta solutie de mobilitate pentru insotitorii de zbor: Infinea Tab M pentru iPhone 6 Plus de la DATECS. 
 
Acesta solutie este un cititor de coduri de bare dedicat iPad produs de compania DATECS ce permite citirea direct de pe tableta a codurilor de bare 1D/2D si comunica cu alte echipamente Datecs prin Bluetooth.
 
United Airlines și United Express operează in medie aproape 5.000 de zboruri pe zi la 362 aeroporturi pe sase continente. La bord, însoțitorii de zbor foloseau o solutie de mobilitate cu performante reduse: puteau accepta plati dar nu puteau folosi alte functii importante cum ar fi diagrama locurilor sau intarzierile in orarul de zbor. Incapacitatea dispozitivului vechi de a se adapta la alte sarcini însemna oportunități pierdute in creșterea eficienței și pierderi in prestarea serviciilor catre clienti.
 
Pentru a ridica calitatea operatiunilor sale de mobilitate, compania a achizitionat terminale Apple® iPhone® 6 Plus pentru cei 22.000 de insotitori de zbor. Solutia inovativa pentru aceste puncte de vanzare mobile (mPOS) aleasa de United Airlines a fost Infinea Tab M pentru iPhone 6 Plus de la DATECS. Aceasta solutie a fost insotita si de un software special care a fost dezvoltat pentru nevoile specifice de la bordul aeronavelor.
 
In Romania, aceste solutii de mobilitate DATECS sunt oferite companiilor de catre DANUBIUS EXIM reprezentant oficial DATECS. 
 
“Compania Danubius Exim si-a propus si a reusit sa aduca pe piata din Romania ultimele noutati tehnologice in domeniul echipamentelor fiscale. Calitatea produselor Datecs impreuna cu eficienta serviciilor oferite de catre noi ne-au propulsat in pozitia de lider al pietei echipamentelor fiscale cu cel mai mare numar de produse vandute.  Danubius Exim va ramane consecventa sloganului aducand si in Romania ultimele tehnologii in domeniu care vor contribui la eficientizarea activitatii economice a clientilor si evident la cresterea ratei profitului" a declarat directorul general adjunct al companiei Velin Ganev.
 
In portofoliul companiei Danubius Exim se regaseste o gama completa de produse dedicata mobilitatii companiilor precum imprimantele mobile fiscale si non-fiscale, cititoarele de coduri de bare din gama Linea-Pro sau Infinea Tab.
 
Detalii despre solutiile mobile comercializate de noi se pot gasi pe website-ul mbs.danubius-exim.ro.
 

 

Contact
strada Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1 011523, Bucuresti
021-224 55 24 / 021-224 55 25
© Copyright Danubius-Exim 2023. Toate drepturile rezervate.