CONTACTEAZA-NE

please enable javascript to view021 224.55.24 / 25

CENTRU SUPORTCLIENTI

Accesati suportul tehnic specializat in case de marcat prin serviciul call center.
DETALII
case de marcat

Toti tehnicienii de service autorizati trebuie sa prezinte clientilor legitimatia vizata de catre Ministerul Finantelor

[09-01-2015]
Important pentru toti posesorii de case de marcat DATECS
Toti tehnicienii de service autorizati trebuie sa prezinte clientilor legitimatia vizata de catre Ministerul Finantelor


Conform ORDONANTEI DE URGENTA nr. 28 din 25 martie 1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale Republicata si modificata de OG 47/2007, toti utilizatorii de case de marcat trebuie sa detina un contract de service in vigoare. Interventiile tehnice la casele de marcat se fac de catre personalul distributorilor caselor de marcat autorizati de catre Ministerul Finantelor. In acest sens fiecare tehnician acreditat are o legitimatie standard vizata de catre Ministerul Finantelor.

Este obligatoriu ca la orice interventie tehnica legata de casa de marcat tehnicianul de service sa prezinte legitimatia vizata de catre Ministerul Finantelor. In cazul in care aceasta persoana nu are aceasta legitimatie ea nu poate sa opereze nici un fel de modificari asupra case de marcat.

TOTI POSESORII DE CASE DE MARCAT DATECS COMERCIALIZATE DE DANUBIUS EXIM TREBUIE SA LEGITIMEZE TEHNICIANUL DE SERVICE PENTRU A FI SIGURI CA NU SUNT VICTIMA UNEI INSELATORII.

In cazul in care nu sunteti siguri sunati la firma cu care aveti incheiat contractul de service si confirmati identitatea tehnicianului de service.
[04-12-2014]
In atentia partenerilor si clientilor Danubius Exim, Precizari privind ORDONANŢA DE URGENŢĂ pentru modificarea şi completarea unor acte normative în domeniul procedural fiscal, precum şi pentru reglementarea unor măsuri fiscale In cadrul masurilor propuse de catre Ministerul Finantelor Publice a fost luata hotararea de a modifica conditiile tehnice de avizare a caselor de marcat. In acest sens casele vor avea o singura rola de hartie pe care se vor printa bonurile fiscale si o memorie electronica care va suplini rola jurnal. Obligativitatea aplicarii acestei masuri va fi dupa urmatorul calendar: autorizarea de către Comisie numai a aparatelor de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic, începând cu data de 1 iulie 2015 ;interzicerea comercializării aparatelor de marcat electronice fiscale cu rolă jurnal începând cu data de 1 octombrie 2015 ;obligaţia de a utiliza numai case de marcat cu jurnal electronic de către operatorii economici care au calitatea de mari contribuabili începând cu data de 1 ianuarie 2016 (numărul contribuabililor mari fiind de 1311);obligaţia de a utiliza numai case de marcat cu jurnal electronic de către operatorii economici care au calitatea de contribuabili mijlocii, începând cu data de 1 aprilie 2016 (numărul contribuabililor mijlocii fiind de 15387);obligaţia de a utiliza numai case de marcat cu jurnal electronic de către operatorii economici care au calitatea de contribuabili mici, începând cu data de 1 august 2016; Pana la aceste date firmele au obligatia de a folosi casele de marcat avizate in acest moment. Pentru alte detalii va rog consultati proiectul de lege anexat. Cu stima Velin Ganev Director general adjunct Danubius Exim
DETALII
[11-09-2014]
Echipa Danubius Exim este in cautare de tehnicieni service cu experienta de minim 3 ani in lucrul cu casele de marcat. Danubius Exim este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata echipamentelor fiscale si echipamentelor de plati din Romania, compania fiind activa pe aceasta nisa inca din anul 1996, acumuland pana in prezent o vasta experienta in domeniul fiscalitatii din Romania. Mai jos regasiti cerintele si beneficiile acestei pozitii. Pentru aplicatii va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dvs atasat la adresa office@danubius-exim.ro Tehnician service echipamente fiscale Cerinte: - Experienta de minim 3 ani in lucrul cu casele de marcat reprezinta un avantaj - Studii medii - Bune aptitudini tehnice (hardware si software) - Cunoasterea termenilor tehnici specifici - Permis de conducere categoria B obligatoriu Responsabilitati: - Efectuare revizii tehnice pentru echipamente fiscale si bancare; - Activitati de service si instalari echipamente fiscale si bancare; - Completarea documentelor specifice activitatii de service. Beneficii: - Pachet salarial atractiv - Dezvoltarea unei cariere in cadrul unei echipe de profesionisti Numar de posturi disponibile: 10 Sofer pentru activitatile curente ale companiei Cerinte: - Permis categoria B - Seriozitate - Experienta CV-urile se trimit pe adresa de email office@danubius-exim.ro Va asteptam alaturi de noi!
DETALII
[01-09-2014]
Pentru a risipi din zvonurile nedocumentate din piata, DANUBIUS EXIM vine in intampinarea clientilor si colaboratorilor sai cu precizarea privind casele de marcat fiscale DATECS, care sunt upgradabile, adaptabile si pregatite sa faca fata oricarei cerinte si tendinte ale legislatiei fiscale. DATECS furnizeaza echipamente fiscale in peste 60 de tari, dintre care unele au adoptat deja legislatii fiscale moderne. Conducerea Danubius Exim
DETALII
Copyright: © Danubius Exim 2017
Danubius Exim | Str. Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1, Cod postal: 011523, Bucuresti | Tel: 021-224 55 24 / 021-224 55 25 | E-mail: please enable javascript to view