CONTACTEAZA-NE

please enable javascript to view021 224.55.24 / 25

CENTRU SUPORTCLIENTI

Accesati suportul tehnic specializat in case de marcat prin serviciul call center.
DETALII
case de marcat
HOMENOUTATIOFERTE DANUBIUS
[17-02-2015]
Compania aeriana JetBlue Airways este prima companie ce implementeaza plata produselor disponibile la bord prin intermediul ApplePay. Astfel, clientii JetBlue pot cumpara produse sau pot achita mesele si bauturile consumate utilizand chiar telefonul, prin intermediul tehnologiei NFC. Insotitorii de bord ai liniei aeriene sunt dotati cu echipamente de tip iPad mini, ce au o husa speciala cu NFC, care permite realizarea platilor prin ApplePay, dar si tranzactii cu cardul bancar. Puteti urmari in clipul de mai jos cat de simpla si rapida este o astfel de tranzactie: Danubius Exim ofera in Romania o solutie similara companiilor care doresc sa implementeze o astfel de solutie revolutionara de retail. Folosind un iPad sau un iPhone impreuna cu unul dintre echipamentele Infinea Tab sau Linea Pro, comerciantul poate procesa plati oriunde in magazin, fara a mai fi restrictionat la traditionalele cozi ce se formeaza uneori asteptand la casele de marcat. Plata se realizeaza prin intermediul cardurilor bancare, cele 2 echipamente fiind dotate cu scanner de coduri de bare si cititor de carduri magnetice. Bonul fiscal poate fi eliberat pe loc folosind imprimanta fiscala FMP-10, unica imprimanta fiscala autorizata din Romania! FMP-10 se comercializeaza impreuna cu aplicatia Fiscal Print, cu ajutorul careia comerciantii beneficiaza de avantajele vanzarii de pe telefoane si tablete, facilitand de asemenea tiparirea bonurilor pe o imprimanta Bluetooth de dimensiuni miniaturizate. Prin utilizarea unor solutii precum Linea Pro sau Infinea Pro, comerciantii in cautare de idei inovative pot castiga un avantaj competitiv fata de concurenta, oferind clientilor o experienta unica bazata pe o tehnologie care este acum disponibila si in Romania.
DETALII
[11-09-2014]
Echipa Danubius Exim este in cautare de tehnicieni service cu experienta de minim 3 ani in lucrul cu casele de marcat. Danubius Exim este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata echipamentelor fiscale si echipamentelor de plati din Romania, compania fiind activa pe aceasta nisa inca din anul 1996, acumuland pana in prezent o vasta experienta in domeniul fiscalitatii din Romania. Mai jos regasiti cerintele si beneficiile acestei pozitii. Pentru aplicatii va rugam sa trimiteti un e-mail cu CV-ul dvs atasat la adresa office@danubius-exim.ro Tehnician service echipamente fiscale Cerinte: - Experienta de minim 3 ani in lucrul cu casele de marcat reprezinta un avantaj - Studii medii - Bune aptitudini tehnice (hardware si software) - Cunoasterea termenilor tehnici specifici - Permis de conducere categoria B obligatoriu Responsabilitati: - Efectuare revizii tehnice pentru echipamente fiscale si bancare; - Activitati de service si instalari echipamente fiscale si bancare; - Completarea documentelor specifice activitatii de service. Beneficii: - Pachet salarial atractiv - Dezvoltarea unei cariere in cadrul unei echipe de profesionisti Numar de posturi disponibile: 10 Sofer pentru activitatile curente ale companiei Cerinte: - Permis categoria B - Seriozitate - Experienta CV-urile se trimit pe adresa de email office@danubius-exim.ro Va asteptam alaturi de noi!
DETALII
[07-05-2013]
Danubius Exim este distribuitor autorizat Datalogic. Descoperti cititoarele de coduri de bare de inalta calitate Quickscan I Lite QW2100 si Touch TD 1100, alaturi de intreaga gama de produse. Special pentru clientii Datecs.
DETALII
Copyright: © Danubius Exim 2017
Danubius Exim | Str. Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1, Cod postal: 011523, Bucuresti | Tel: 021-224 55 24 / 021-224 55 25 | E-mail: please enable javascript to view