CONTACTEAZA-NE

please enable javascript to view021 224.55.24 / 25

CENTRU SUPORTCLIENTI

Accesati suportul tehnic specializat in case de marcat prin serviciul call center.
DETALII
case de marcat
[07-01-2016]
Pentru a-l treilea an consecutiv, compania Datecs a fost recunoscuta ca TRUE LEADER de catre ICAB Bulgaria, aflandu-se astfel printre companiile de top din aceasta tara, clasificarea bazandu-se pe criterii obiective si masurabile, precum: profil de risc scazut, dezvoltare dinamica, stabilitate, scor de credit favorabil. La ceremonie au participat peste 200 de reprezentanti ai companiilor din Bulgaria, precum si presedintii camerelor de comert si membri ai altor organizatii guvernamentale. Danubius Exim este reprezentant Datecs in Romania inca din anul 1996 si comercializeaza o gama larga de echipamente fiscale si non-fiscale care acopera nevoile comerciantilor in procesul de vanzare. Impreuna cu Datecs, obiectivul nostru este sa aducem constant echipamente competitive pe piata din Romania, incluzand in portofoliu si solutiile de mobilitate pentru companii, prin imprimantele mobile fiscale si non-fiscale, dar si prin oferta de cititoare de coduri de bare din gama Linea-Pro sau Infinea Tab.
DETALII
[28-12-2015]
In data de 27 decembrie 2015 a avut loc extragerea speciala de Craciun din cadrul loteriei bonurilor fiscale, la aceasta participand toate bonurile fiscale emise in perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015. REZULTATE EXTRAGERE 27 DECEMBRIE 2015: Luna castigatoare: octombrie Ziua castigatoare: 12 Valoarea castigatoare: 766 Asadar, sunt castigatoare bonurile fiscale emise in data de 12 octombrie, care au o valoare de 766 lei. Atunci cand verificati bonul trebuie sa aveti in vedere doar valoarea fixa in lei inscrisa pe acesta, fara a lua in calcul si zecimalele. Exemplu: un bon de 766,5 lei emis in data de 12 octombrie, va fi considerat valid. Rezultatele extragerii sunt publicate si pe site-ul Loteriei Romane, precum si pe site-ul Ministerului Finantelor Publice. Persoanele care detin un bon fiscal valid au la dispozitie 30 zile pentru a-l depune la orice sediu ANAF. Fondul de premiere va ramane de 1 milion de lei si va fi impartit la maxim 100 de castigatori. In cazul in care vor fi depuse mai multe de 100 de bonuri fiscale valide, atunci va fi organizata o noua extragere pe baza bonurilor depuse, ramanand astfel un numar de 100 de castigatori. Pentru a fi considerat valid, bonul fiscal trebuie sa aiba inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu o casa de marcat fiscalizata (exemplu: logotipul si seria fiscala a casei de marcat, data si ora emiterii bonului, precum si numarul de ordine al acestuia).
DETALII
[09-12-2015]
Conform modificarilor aduse de Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, publicata in Monitorul Oficial pe data de 10 septembrie, sunt cuprinse schimbari importante in toate zonele fiscalitatii, inclusiv in aria TVA (taxa pe valoarea adaugata). Astfel incepand cu data de 1 ianuarie 2016 se va reduce TVA de la 24%, asa cum este in prezent, la 20%, urmand ca TVA-ul sa ajunga la 19% incepand cu anul 2017. Se aplica in continuare urmatoarele cote reduse: - cota de 9% pentru medicamente, cazarea in sectorul hotelier, alimente, servicii de restaurant si catering. - se extinde aplicarea cotei reduse de 5% pentru carti, manuale scolare, reviste si pentru accesul la evenimente culturale sau sportive, accesul la muzee, case memoriale, targuri sau expozitii. Trecerea la noua cota de TVA va trebui operata in casele de marcat, programele de contabilitate si in softurile informatice, in acest sens comerciantii avand posibilitatea de a efectua schimbarile, apeland la personalul specializat din cadrul firmelor de service. Danubius Exim dispune la nivel national de peste 1000 de tehnicieni service autorizati, care pot opera modificarile in casele de marcat.
DETALII
Copyright: © Danubius Exim 2017
Danubius Exim | Str. Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1, Cod postal: 011523, Bucuresti | Tel: 021-224 55 24 / 021-224 55 25 | E-mail: please enable javascript to view