CONTACTEAZA-NE

please enable javascript to view021 224.55.24 / 25

CENTRU SUPORTCLIENTI

Accesati suportul tehnic specializat in case de marcat prin serviciul call center.
DETALII
case de marcat

Din 1996 si pana astazi


Danubius Exim este DATECS in Romania.Prin distribuitorii nostri comercializam la nivel national o gama larga de servicii si produse:
echipamente fiscale - case de marcat si imprimante fiscale, echipamente de plati - PINPad, countertop, payment PDA, wireless, web POS, echipamente periferice - cantare electronice, cititoare de coduri de bare, dispozitive GPRS, imprimante, sertare de bani, role de hartie, monitoare, sisteme POS, drivere de comunicatie, software - aplicatii pentru magazine.

ECHIPAMENTE DATECS IN ROMANIA

CASE DE MARCAT

case de marcat
calitate, performanta, inovatie. CASE DE MARCAT Diverse modele de case de marcat pot fi integrate oricarui tip de afacere. Va punem la dispozitie solutii moderne si complete pentru magazine alimentare si nealimentare, HoReCa, case schimb valutar, firme distributie, logistica si depozite cu vanzare prin agenti sau catre distribuitori, dar si pentru spitale, policlinici, farmacii si institutii publice, regii autonome si ONG-uri. Cele mai populare modele de case de marcat produse de compania Datecs sunt MP55B, DP05 si DP25 BT. Tipurile noi de case de marcat dotate cu Bluetooth din fabrica sunt urmatoarele modele: DP05, DP25 BT si DP45 BT. Aceste echipamente au ca dotare suplimentara posibilitatea de a fi conectate prin Bluetooth la PC, iPhone, iPod, iPad mini si la dispozitive cu sistem de operare Android. Pentru a fi in permanenta la curent cu noutatile aparute in domeniul caselor de marcat va sugeram sa urmariti rubrica de Informatii legislative, unde gasiti numeroase resurse de informare.
VEZI TOATE PRODUSELE

IMPRIMANTE FISCALE

Imprimante fiscale marca Datecs
flexibilitate, inovatie, performanta. IMPRIMANTE FISCALE DATECS Imprimantele fiscale ofera flexibilitate prin modul de configurare si permit utilizarea de aplicatii variate pentru vanzare, specifice fiecarui domeniu: HoReCa, vanzare cu amanuntul etc.
VEZI TOATE PRODUSELE

IMPRIMANTE

Imprimante termice
inovatie, tehnologie, perfomanta. IMPRIMANTE MARCA DATECS Danubius Exim ofera o gama variata de imprimante ce include imprimante pentru POS, imprimante mobile, imprimante pentru telefoane mobile si imprimante de etichete. Cu ajutorul unei imprimante termice puteti tipari vouchere, chitante, cupoane si in functie de tipul acesteia o puteti utiliza in vanzarile door-to-door, in unitatile de alimentatie mici si medii sau in serviciile de parcare.
VEZI TOATE PRODUSELE

CANTARE ELECTRONICE

Cantare electroniece marca Dibal
precizie, fiabilitate, calitate. CANTARE ELECTRONICE DIBAL Cantarele electronice marca Dibal pot fi utilizate ca echipament de cantarire, conectandu-se la casele de marcat prevazute cu port pentru cantar pentru transmiterea greutatii. Cantarele Dibal efectueaza operatiuni precise de cantarire si sunt ideale pentru magazinele de vanzare cu amanuntul.
VEZI TOATE PRODUSELE

SERTARE DE BANI

Sertare de bani
rezistenta, fiabilitate, incredere. SERTARE DE BANI DATECS Sertarele de bani comercializate de Danubius Exim sunt rezistente si durabile, fiind impartite in functie de dimensiune in mai multe grupe: sertare de bani mini, sertare de bani mici, sertare de bani medii, sertare de bani mari, sertare POS. Sertarele de bani sunt compatibile cu casele de marcat din oferta Danubius Exim.
VEZI TOATE PRODUSELE

ACCESORII/ GPRS/3G

Accesorii case de marcat
progres, inovatie, tehnologie. ACCESORII SI DISPOZITIVE GPRS/3G DATECSIn aceasta sectiune gasiti o multime de accesorii compatibile cu casele de marcat din oferta Danubius Exim, precum huse, protectii din silicon sau adaptoare pentru masina adresate caselor de marcat portabile. Pentru orice nelamurire privind caracterisiticile produselor sau compatibilitate va invitam sa ne contactati la numerele de telefon sau adresele de email din pagina de Contact.
VEZI TOATE PRODUSELE

ROLE DE HARTIE

Role de hartie pentru case de marcat
calitate, incredere, durabilitate. ROLE DE HARTIE PT. CASE DE MARCAT SI IMPRIMANTE Danubius Exim comercializeaza role de hartie termica, role de hartie autocopiativa si role de hartie pentru etichete de cod de bare. In oferta noastra veti gasi role de hartie pentru casele de marcat comercializate, precum si alte accesorii aferente acestor echipamente.
VEZI TOATE PRODUSELE

POS Bancar

inovatie, perfomanta, tehnologie. POS-URI BANCARE MOBILE Gama de POSuri bancare Blue Pad se adreseaza clientilor ce sunt in cautare de echipamente ce pot fi utilizate impreuna cu device-uri mobile compatibile. Acestea corespund celor mai inalte standarde de calitate si se pot adapta nevoilor clientilor, avand caracteristici precum conexiune Bluetooth sau cititor de carduri contactless.
VEZI TOATE PRODUSELE
Copyright: © Danubius Exim 2017
Danubius Exim | Str. Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1, Cod postal: 011523, Bucuresti | Tel: 021-224 55 24 / 021-224 55 25 | E-mail: please enable javascript to view