CONTACTEAZA-NE

please enable javascript to view021 224.55.24 / 25

CENTRU SUPORTCLIENTI

Accesati suportul tehnic specializat in case de marcat prin serviciul call center.
DETALII
case de marcat
HOMENOUTATICOMUNICATE DE PRESA
[24-03-2017]
Va aducem la cunostinta faptul ca in noaptea de 25 martie spre 26 martie 2017 va avea loc trecerea la ora de vara, ora 4:00 devenind astfel ora 5:00. In acest sens este necesar sa operati modificarea in casa de marcat, pentru a afisa ora corecta. Pentru informatii privind realizarea modificarii de ora, va rugam sa luati legatura cu unitatile acreditate cu care aveti contract de service sau de la care ati achizitionat echipamentul Datecs. Lista unitatilor acreditate este disponibila pe site-ul nostru AICI. In cazul clientilor ce au incheiat un contract de service pentru case de marcat cu Danubius Exim, ne puteti contacta pentru informatii privind modificarea la numarul de telefon 021 200 60 00/ 021 200 60 29 - Call Center, prin e-mail: suport.datecs@danubius-exim.ro sau va puteti deplasa direct la sediul Danubius Exim in strada Vasile Gherghel, nr 12, sector 1, Bucuresti, incepand de luni dimineata, intre orele 09ºº - 18ºº.
DETALII
[07-01-2016]
Pentru a-l treilea an consecutiv, compania Datecs a fost recunoscuta ca TRUE LEADER de catre ICAB Bulgaria, aflandu-se astfel printre companiile de top din aceasta tara, clasificarea bazandu-se pe criterii obiective si masurabile, precum: profil de risc scazut, dezvoltare dinamica, stabilitate, scor de credit favorabil. La ceremonie au participat peste 200 de reprezentanti ai companiilor din Bulgaria, precum si presedintii camerelor de comert si membri ai altor organizatii guvernamentale. Danubius Exim este reprezentant Datecs in Romania inca din anul 1996 si comercializeaza o gama larga de echipamente fiscale si non-fiscale care acopera nevoile comerciantilor in procesul de vanzare. Impreuna cu Datecs, obiectivul nostru este sa aducem constant echipamente competitive pe piata din Romania, incluzand in portofoliu si solutiile de mobilitate pentru companii, prin imprimantele mobile fiscale si non-fiscale, dar si prin oferta de cititoare de coduri de bare din gama Linea-Pro sau Infinea Tab.
DETALII
[17-11-2015]
Aplicatia Gestio Inventory software este o aplicatie de tip add-on pentru platforma iOS, ce permite inventarierea produselor utilizand tehnologia codurilor de bare. Aplicatia functioneaza cu un dispozitiv iPhone/iPad/iPod caruia i se ataseaza un accesoriu extern pentru scanare coduri de bare. In acest moment sunt folosite scannerele furnizate de DATECS din gama Linea Pro si Infinea TAB. Produsele trebuie sa fie etichetate prin sistemul de coduri de bare si apoi scanate cu ajutorul terminalelor mobile pe care este instalata aplicatia, operatiune formata dintr-un dispozitiv de scanare si un telefon Apple® iPhone®, tableta Apple® iPad® sau un dispozitiv media Apple iPod®. Aplicatia se gaseste in magazinul online dedicat iTunes si se poate descarca gratuit de toti utilizatorii echipamentelor Infinea TAB si Linea Pro. Avantajele acestei solutii sunt: reducerea costurilor si timpului alocat inventarului, monitorizarea continua a stocurilor si culegerea de informatii exacte in timp util, evitarea greselilor si erorilor ce pot aparea in timpul inventarelor clasice, obiectele sau produsele care nu au coduri de bare sau cele care nu pot fi scanate pot fi introduse manual si mai ales mobilitate in timpul operatiunilor de inventariere. Infinea TAB si Linea Pro sunt cititoare de coduri de bare produse de compania DATECS dedicate dispozitivelor Apple® iPhone®, iPad® si iPod®. Acestea permit citirea direct de pe tableta si telefon a codurilor de bare 1D/2D si comunica cu alte echipamente Datecs prin Bluetooth. Velin Ganev, directorul general adjunct al companiei Danubius Exim a declarat: ,,Compania noastra dezvolta in aceste moment mai multe solutii software dedicate pietei din Romania pentru echipamentele comercializate de catre noi, in special cele produse de catre firma DATECS. In acest fel suntem in continuare alaturi de clientii nostri in efortul lor de a mari gradul de competitivitate si eficienta, respectand promisiunea de a livra cele mai noi si eficiente tehnologii in domeniu”. Informatii detaliate despre echipamentele DATECS Infinea TAB si Linea Pro se gasesc pe site-ul www.danubius-exim.ro alaturi de o gama completa de produse dedicate mobilitatii companiilor precum imprimantele mobile fiscale si non fiscale. Mai multe informatii despre solutiile mobile comercializate de noi se pot gasi si pe website-ul mbs.danubius-exim.ro.
DETALII
Copyright: © Danubius Exim 2017
Danubius Exim | Str. Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1, Cod postal: 011523, Bucuresti | Tel: 021-224 55 24 / 021-224 55 25 | E-mail: please enable javascript to view