CONTACTEAZA-NE

please enable javascript to view021 224.55.24 / 25

CENTRU SUPORTCLIENTI

Accesati suportul tehnic specializat in case de marcat prin serviciul call center.
DETALII
case de marcat

Centrul de suport Danubius Exim pentru case de marcat


Danubius Exim ofera suport tehnic specializat prin intermediul serviciului de call center, raspunzand la orice solicitare referitoare la produsele din oferta companiei: echipamente fiscale precum casele de marcat sau imprimantele fiscale, echipamente periferice sau dispozitive de plati.

Modalitati prin care puteti apela serviciul de call center:

  • 021/200 6000 - linie telefonica dedicata clientilor cu contract de service, cu program de luni pana vineri intre orele 08.00 -22.00, privind asistenta tehnica pentru casele de marcat produse de compania Datecs si furnizare chei de activare pentru drivere de comunicatie. Pretul serviciului de call center este de 2 euro/casa de marcat, lunar, fara TVA.
  • 021/200 60 25/26/27 - linie telefonica dedicata pentru programari fiscalizare, contracte de service case de marcat si asistenta tehnica pentru echipamente Ingenico pre-pay
Pentru problemele tehnice care nu pot fi solutionate prin telefon, va invitam la sediul firmei, unde personalul nostru tehnic specializat va poate oferi sprijinul in rezolvarea oricarei probleme legata de casele de marcat fiscale Datecs.

CENTRU SUPORT DANUBIUS EXIM

DOCUMENTATIE & DRIVERE

DOCUMENTATIE & DRIVERE
DOCUMENTATIE & DRIVERE Descarcati documentele si programele aferente fiecarui produs. In aceasta sectiune gasiti manualele de utilizare, programe utilitate, drivere de comunicare si multe alte programe utile, atat pentru case de marcat, cat si pentru restul produselor din portofoliul Danubius Exim.
DETALII

INTREBARI FRECVENTE

INTREBARI FRECVENTE
INTREBARI FRECVENTE In aceasta sectiune puteti gasi raspunsuri la cele mai frecvente intrebari legate de alegerea casei de marcat, pasii pentru fiscalizare si alte proceduri. In cazul in care nu gasiti aici raspuns la intrebarea dvs., va invitam sa ne contactati folosind formularul din pagina de Contact a site-ului. Cum poate alege un comerciant casa de marcat potrivita? Care sunt pasii care trebuiesc parcursi pentru achizitionarea si punerea in functiune a unei case de marcat? Care sunt pasii si actele necesare pentru fiscalizarea unei case de marcat? Cum se poate obtine o copie a unui proces de sigilare sau a unui aviz de distributie pierdut? Care este procedura in cazul in care comerciantul isi schimba punctul de lucru sau codul fiscal? Cum se procedeaza atunci cand comerciantul schimba denumirea firmei, sau cand in care casa de marcat isi schimba proprietarul? Care este procedura privind casa de marcat in cazul in care firma se desfiinteaza? Ce alte produse complementare se pot utiliza impreuna cu casa de marcat? De unde pot obtine driverele necesare pentru comunicarea intre casa de marcat si calculator? Cum pot achizitiona o licenta pentru driverele (programele/softurile) oferite de Datecs?
DETALII
Copyright: © Danubius Exim 2017
Danubius Exim | Str. Vasile Gherghel, nr. 12, sector 1, Cod postal: 011523, Bucuresti | Tel: 021-224 55 24 / 021-224 55 25 | E-mail: please enable javascript to view